Omogočena z VMware Workspace One

Učinkovitost vaših zaposlenih – kjerkoli, kadarkoli in s katerekoli naprave.

Delo od doma še nikoli ni bilo tako zahtevno

Tehnologija nenehno napreduje in spreminja način, kako vaši zaposleni opravljajo svoje delo. Delo od doma postaja vse pogostejša oblika dela, katera je veliko podjetij spodbudila k iskanju novih načinov za opolnomočenje svojih zaposlenih. Kadar dostop do službenega računalnika ni mogoč, je zagotavljanje preprostega in prilagodljivega digitalnega delovnega prostora izjemnega pomena za nemoteno delovanje kateregakoli podjetja ali družbe. To smo prepoznali tudi v Telekomu Slovenije, in za vas pripravili storitev Varna poslovna mobilnost, ki omogoča preprosto komuniciranje s sodelavci, nadrejenimi in strankami, saj lahko zaposleni varno dostopajo do vseh informacij in aplikacij, ki jih potrebujejo za delo, ne glede na čas, lokacijo, tip ali lastništvo naprave.

Preprost dostop do vseh službenih aplikacij
Rešitev Workspace ONE združuje vse aplikacije, ki jih potrebujejo zaposleni, v enem katalogu, do katerega dostopajo ne glede na vrsto napravep. V katalogu lahko poiščete izbrano aplikacijo ali brskate po kategorijah, kot so trženje, prodaja, upravljanje človeških virov, dokler ne najdete želene aplikacije. Če je za uporabo aplikacije ali podatkov, ki jih le ta vsebuje, potrebna odobritev, lahko zaposleni z enim klikom zahteva dostop, kar poenostavi in pohitri delovni proces.

Poslovno in zasebno – varno ločeno
Z rešitvijo Varna poslovna mobilnost je uporaba lastne naprave (Bring Your Own Device) postala pozitivna izkušnja. Rešitev WorkSpace ONE enostavno in varno ločuje poslovno in zasebno okolje na napravi. Med delom ne bo nikoli zahtevala dostopa do osebnih podatkov ali zasebnih aplikacij zaposlenih ali jih kakor koli spreminjala, seveda so ob tem tudi poslovni podatki v celoti zaščiteni.

Poenostavljeno navidezno zasebno omrežje (VPN)
Do službenega okolja ter aplikacij je mogoče dostopati brez uporabe dodatne VPN rešitve V redkih primerih, kadar moramo do službene naprave dostopati od doma, je mogoče uporabiti virtualno računalniško infrastrukturo (VDI) prek virtualizacijske platforme VMware Horizon.

PREBERITE VEČ

1. KORAK

Izberite možnost

VMware TestDrive
Najpomembnejša značilnost digitalnega delovnega prostora je njegova funkcionalnost. Programska oprema TestDrive vam omogoča, da preizkusite vse funkcije in prilagodljivosti rešitve Workspace ONE brez namestitve v vašem okolju.

Obvladovanje rešitve Workspace ONE
Rešitev Workspace ONE od A do Ž – besedila, videoposnetki, podrobni pregledi itd. – vse, kar morate vedeti o rešitvi sodobnega digitalnega delovnega mesta.

Kaj potrebuje vsaka razpršena delovna sila
Tehnologija, ne lokacija, je glavni dejavnik, ki drži razpršeno organizacijo skupaj. Ob tem, ko vaša organizacija načrtuje nove načine dela na daljavo, mora biti najmočnejša vez med vsemi vaša infrastruktura, v nasprotnem primeru bosta začetek in hitro delovanje velik izziv. Najuspešnejše strategije za delo na daljavo temeljijo na preizkušenih rešitvah VMware Future Ready WorkforceTM. Za več podrobnosti si prenesite infografiko!

Načrt za Future Ready Workforce
Zaradi dogodkov po vsem svetu so se morala podjetja na hitro preusmeriti k delu na daljavo, zato IT-strokovnjakom ni preostalo nič drugega, kot da hitro ukrepajo. V vseh panogah so bile IT- organizacije odgovorne, da v nove naprave vključijo veliko zaposlenih, upravljajo večje število razpršenih uporabnikov ter ohranjajo povezave in varnost. Prenesite si e-knjigo in se naučite, kako se odzvati, prilagoditi in pospešiti svojo stalno preobrazbo ter kako zadovoljiti potrebe končnih uporabnikov, ne glede na to, kje so v danem trenutku.

Optimizirajte svoje omrežje za razpršeno delovno silo
Dogodki v začetku leta 2020 so ustvarili največji pilotni projekt dela na daljavo do zdaj. Zaradi tega večinoma nenačrtovanega prehoda na model razpršene delovne sile sta zmogljivost in varnost razširjenega omrežja najpomembnejša skrb za vse. Številne organizacije se zdaj zavedajo, da so možne tudi koristi zaradi razpršene delovne sile – pod pogojem, da lahko rešijo največji tehnološki izziv, ki ga prinaša delo na daljavo: dostop do omrežja in upravljanje tega omrežja. Prenesite si e-knjigo in preučite seznam z osmimi točkami in rešitvami za optimizacijo razširjenega omrežja zaposlenih, ki delajo na daljavo.

2. KORAK

Registrirajte se